jul 03

Zondag 7 juli

10.00 uur Oude Kerk            ds. B.W.J. de Ruyter, doopdienst, kinderkerk

Bij de dienst van 7 juli

Spaardoel Lucas 10:1-20: Ik heb iets voor je Jezus stuurt 72 volgelingen op pad. Om zieken te genezen en vrede te brengen. Met de   kinderen denken na over de uitspraak: ‘Ik heb iets voor je’? Wat zou het leukste zijn dat je aan iemand kunt geven? Hoe is het om zoiets te geven?Spaardoel van de kinderkerk: is fietsen voor schoolkinderen in Kenia.

Kaars aansteken
Sanne Hollaar zal aan het begin van de dienst in de  kaars aansteken.

Deze zondag zal Reinier Kroos op het orgel spelen.

Oppasdienst

Er is geen oppasdienst!!

Bloemendienst

De bloemen van zondag 30 juni zijn, met de hartelijke groeten, gegaan naar mevr. H. v.d. Akker-de Vos, die verblijft in revalidatiecentrum Basalt in Den Haag en
naar dhr. en mevr. J. v.d. Ende-Breukel, Hofsingel 188.

Collecten

De eerste collecte is voor Kerk in actie, Binnenlands diaconaat (zie toelichting),, de tweede collecte voor algemeen kerkelijk werk.

Vakantiepret voor kinderen in armoede. De collecte op 7 juli is bestemd voor diaconale projecten van Kerk in Actie. Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Kerk in Actie ondersteunt kerken en organisaties die armoede in Nederland bestrijden, bijvoorbeeld met de actie Vakantietas. Kerk in Actie wil 5.000 kinderen die opgroeien in armoede verrassen met een vakantietas. Kerk in Actie zorgt voor een vrolijke tas, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het zwembad of een pretpark in de buurt. Met uw bijdrage steunt u diaconale projecten van Kerk in Actie, zoals armoedebestrijding bij kinderen.

Overig Nieuws

Dit keer hoeven wij slechts een naam te noemen. Hans de Pagter van Heemraad 32 kon na een verblijf van enkele dagen in het LUMC weer terugkeren naar huis. Wij hopen dat het verdere herstel voorspoedig zal gaan.

De predikanten