jul 12 2018

R.K. kerk H. Maria Magdalena

Hammerdreef 5

3155 BD Maasland

(Postadres: Meester Postlaan 6 3155 BM Maasland)

Het parochiesecretariaat is bereikbaar op

dinsdag – en woensdagmorgen van 09.15 uur – 12:15 uur. Telefoon: 010–5912055

Emailadres: maasland@onzelievevrouwvansion.nl

Voor zeer dringende situaties, bij ziekenzalving en bij overlijden belt u het nummer van het parochiesecretariaat. (zie hierboven). Op het antwoordapparaat wordt aangegeven welk nummer u kunt bellen. Voor alle andere zaken kunt u tijdens de openingstijden van het parochiesecretariaat Maasland terecht. (zie hierboven)

Afspraak – Bezoek – Pater Klemens Hayon

Pater Klemens Hayon gaat voor op de 1ste, 3de en 5de dinsdag van de maand. Na de viering is er gelegenheid voor een gesprek met de pater of een bezoek bij de mensen thuis.

Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u dit doorgeven aan het parochiesecretariaat op dinsdag- en woensdagmorgen van 9.15-12.15 uur of per email: maasland@onzelievevrouwvansion.nl

Let op:

De viering op zondagochtend in de R.K. Kerk

start om 9:30 uur

Agenda R.K. kerk 15 juli t/m 22 juli 2018

Zondag 15 juli 9.30 uur Woord- en communieviering met samenzang Voorganger Pastor J. Lamberts

Dinsdag 17 juli 9.30 uur Eucharistieviering Voorganger Pastor E. Stok

Zondag 22 juli 9.30 uur Maria Magdalena Eucharistieviering m.m.v. St. Caecilia Voorganger Pater Hofstede

INTENTIES 15 juli

• Beatrix Grobben-van Mook;
  • Hans Braggaar;
  • Uit dankbaarheid b.g.v. een 85ste verjaardag;
  • In liefdevolle herinnering aan Chris v. Leeuwen en om zegen over zijn gezin;

MEDEDELINGEN

Patrones-dag Maria Magdalena

Zondag 22 juli a.s. is de patrones-dag van Maria Magdalena. Dit jaar valt het op zondag, dus een mooie gelegenheid om er dan met veel parochianen extra aandacht aan te besteden. Pater N. Hofstede gaat voor in de Eucharistieviering en ons zangkoor St. Caecilia zal met hun zang positief in de sfeer bijdragen.
U bent allen van harte welkom!

Maria Magdalena kaarsen te koop t.b.v. muurschildering nieuwe parochiezaal

Tijdens de actie: “Samen sterk voor onze kerk”, waren er Maria Magdalena kaarsen te koop.
Wij hebben deze opnieuw laten maken, en ze zijn te koop voor € 5,– per stuk.
Wij willen de opbrengst gebruiken om in de nieuwe parochiezaal een
schildering te laten maken van en over Maria Magdalena.
U kunt deze kaarsen kopen via het parochiesecretariaat of bij de kosters.

Pastoraatsgroep Maria Magdalena

Inzameling Voedselbank

Zoals bekend kunt u elke week spullen (houdbare levensmiddelen en huishoudelijke artikelen) meenemen voor de Voedselbank. U kunt de meegebrachte artikelen achterin de kerk in de daarvoor bestemde mand achterlaten.

geef meer voor het zelfde!

Vul een ANBI formulier in.

(Verkrijgbaar bij het secretariaat R.K. kerk)