nov 29

Verslag/opbrengst Rommel- en Boekenmarkt

Ook dit jaar kijken we terug op een geslaagde en vooral gezellige editie van de rommel- en boekenmarkt op 8 en 9 november.  Vanaf woensdagavond zijn er vrijwilligers die helpen met de spullen in- en uitladen.  Op donderdag en vrijdag wordt alles klaargezet voor de verkoop. Ook worden de bloemen verwerkt in mooie bossen en bloemstukjes.

Vrijdagavond vanaf 19.00 uur zijn de deuren open gegaan. En wat waren er veel bezoekers. Er worden goede zaken gedaan en die gaan door op zaterdagmorgen.  Ook komen er veel mensen een kop koffie drinken of nemen een oliebol mee naar huis.

Na afloop worden niet verkochte spullen opgehaald door Kringloop Maasdijk of worden ze geschonken aan de goede doelen in Ghana.

Na de lunch is het geld geteld en blijken we wederom € 12.000 te hebben opgehaald. Dat is inclusief de verkopen op de voorjaarsmarkt. Een ontzettend mooi bedrag waar we erg blij mee zijn!

Namens alle vrijwilligers willen we u bedanken:  het kan zijn dat u spullen heeft ingeleverd, ingepakt, gesjouwd, verkocht of gekocht. Samen kunnen we dit mogelijk maken, bedankt daarvoor en tot volgend jaar!