nov 19

Tonnen gevuld voor Ghana

Zondag 10 november jl. (traditiegetrouw de zondag na de dankdag voor arbeid en gewas) werden ‘de tonnen gevuld’ voor het Ortopedisch Trainings Centrum (OTC) in Ghana.
Gemeenteleden brachten véél mee naar de kerk: handdoeken, shampoo, tandenborstels, schrijfgerei, en nog veel meer. Dit alles is voor de patiënten en hun familieleden van het centrum. Op grote tafels die in de kerk stonden, werden de stapels groter en groter, en de dag erna zijn er twee grote tonnen gevuld met producten die men daar goed kan gebruiken, en die niet (of alleen heel duur) te verkrijgen zijn in de winkels.
De tonnen zijn woensdag op transport gegaan, en als alles goed gaat, zijn de tonnen voor de kerst bij het OTC in Ghana.
Gemeenteleden hebben ook geld gegeven (€375,-): daarvan is het transport betaald, en zijn producten gekocht om de tonnen tot helemaal bovenin te vullen; er kon echt niks meer bij.

Namens de Ghana-commissie willen we jullie bedanken voor jullie giften.
We waren onder de indruk dat jullie (net als voorgaande jaren) zóveel over hebben voor de patiënten en hun familieleden. Dank!