nov 03

Rooster Kinderkerk november

Hallo jongens en meisjes,

Half september zijn we weer gestart met de kinderkerk tijdens de kerkdiensten. Fijn dat er elke zondag weer kinderen naar de kerk en kinderkerk komen!

Net als in oktober lezen we ook in november verhalen uit het evangelie van Johannes en vanaf 28 november, de Adventsperiode, gaan we verhalen uit Lucas lezen en ook een leuk Adventsproject doen! Hier gaan jullie nog meer over horen.

Komen jullie ook weer allemaal? Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal naar de kerk en de kinderkerk komen, maar als je een zondag niet kunt, dan staan op de website www.kindopzondag.nl nog steeds alle verhalen, ook via podcast te beluisteren. Ook staan er elke week meerdere verwerkingen.

Om digitaal in te kunnen loggen kan een gratis account worden aangemaakt. Om dit account aan te maken is een abonneenummer nodig.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Ineke Bezemer, voorzitter kinderkerk, telefoon: 010-5912129 of email: bezemer-vandorp@online.nl