okt 28

Rooster Kind op Zondag

Op de website www.kindopzondag.nl staan alle verhalen, ook via podcast te beluisteren. Tevens staan er elke week meerdere verwerkingen.

Om digitaal in te kunnen loggen kan een gratis account worden aangemaakt. Om dit account aan te maken is een abonneenummer nodig. Kijk even in Op Weg welke code voor onze kerk ingevuld moet worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Ineke Bezemer, voorzitter kinderkerk, telefoon: 010-5912129 of email: bezemer-vandorp@online.nl

1 november: Bij God in de hemel (Matteüs 5:1-12)

Jezus spreekt de mensen toe vanaf een berg (de ‘bergrede’).

Hij vertelt over mensen die zalig zijn. Dat zijn mensen die zacht zijn, oprecht, vredestichters.

8 november: Laat het groeien (Matteüs 25:14-30)

Een man gaat op reis en geeft zijn dienaren een geldbedrag om op te passen. De eerste dienaar krijgt vijf talenten, de tweede krijgt er twee en de laatste krijgt één talent.

15 november: Jij maakt het verschil (Matteüs 25:31-45)

Jezus vertelt over de dag dat de Mensenzoon komt. Hij zal de mensen scheiden. Tegen een deel zegt hij: “Wat fijn dat je me geholpen hebt.” Tegen anderen: “Waar was je, toen ik je nodig had?”

22 november: Een woord dat nooit verdwijnt

(Mattheüs 24:14-35)

Jezus vertelt dat hij weggaat en zegt: “Denk aan mij. Juist als je bang bent. Als je zoekt naar een veilige plek, als je wakker ligt in de nacht. Want het duurt niet lang, dan kom ik terug.”

29 november: Zie je al wat? (Marcus 13:24-37)

Meneer Tuur staat op de uitkijk. Zou de koningin al komen?

Hij ziet aan een vijgenboom dat het al bijna zomer wordt.

Dan komt ze vast snel!