sep 30

REIS MEE, jong en oud

Kinderboekenweek

Zondag 13 oktober is de laatste dag van de jaarlijkse Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is ‘Reis mee’. Kliederkerk Maasland wil aanhaken bij de Kinderboekenweek. Want het bekendste, mooiste en oudste boek staat vol mooie verhalen: De Bijbel. Dit keer staat een verhaal over Abraham centraal.

Kliederkerk Maasland bestaat altijd uit drie onderdelen:Samen Ontdekken – Samen Vieren – Samen Eten. We beginnen met het samen ontdekken van het verhaal: ‘Reis mee met Abraham’.  We gaan aan de slag, we gaan knutselen en maken allerlei moois. Alles mag je na afloop mee naar huis nemen. Na een uurtje gaan we Samen Vieren: we luisteren naar een verhaal, of we kijken naar een voorstelling of.. hoe we het verhaal gaan laten zien en horen is nog even geheim! Hierna gaan we Samen Eten, er is voor jong en oud iets lekkers.

Om 17.30 uur is het tijd om weer naar huis te gaan.