aug 29

Programma Startdienst  8 september 2019

Thema : Een goed verhaal

Jozua 4: Wat betekenen die stenen?

Met medewerking van Combo, Kinderkerk, Jeugdkerk, Kliederkerk,

Werkroep Liturgisch Bloemschikken en gemeenteleden.

Gemeenteleden kunnen stenen of andere voorwerpen meenemen waar een verhaal aan vastzit.

Kinderen en jongeren nodigen we ook uit om iets mee te brengen.

We willen de kerkdienst aantrekkelijk maken voor kinderen, ook voor de allerkleinsten.

Bekende liederen (o.a. uit de Kliederkerk: het Parachutelied) voor de kinderen en een filmpje natuurlijk.  Er is kort Kinderkerk tijdens de verkondiging.

Kinderen tonen hun werkjes uit de Kinderkerk en na de dienst kunnen zij stenen verven!

Na de dienst is voor 24 personen gelegenheid om een spannend avontuurte beleven in een escaperoom in De Oude Pastorie.

Aandacht voor de speciale bloemschikking met na de dienst een demonstratie over het maken van een liturgische bloemschikking.

Na de dienst: met elkaar in gesprek over de meegebrachte voorwerpen. Welk verhaal zit vast aan jouw voorwerp?

Koffie en limonade en later een lunch. Broodjes staan gereed.

Wil je koekjes bakken, een cake, een taart of iets anders, geef je dan op bij Lia de Vos, tel: 010- 59 181 64.

Graag tot ziens op zondagmorgen 8 september!

Het voorbereidingsteam