mei 14

Nieuws van De Oude Pastorie

Willeke van der Linden is met fysiotherapie “Moves” een van de nieuwe gebruikers van de Oude Pastorie. Helaas kon zij haar werkzaamheden niet starten vanwege de corona maatregelen. Maar nu is het dan toch zo ver! We wensen haar en Susanne succes op hun nieuwe locatie aan het Kerkplein!

Een kamer op de bovenverdieping van de Oude Pastorie is ingericht als archiefruimte. Ook verenigingen hebben daar hun dossiers opgeslagen, zoals Te Deum Laudamus en Masalant die er hun partituren in archiefkasten hebben opgeborgen. In deze kamer zijn nu alle foto’s en schilderijen opgehangen die vroeger hingen in de Nieuwe Kerk, de Magneet, de Oude Kerk en de Oude Pastorie en waarvoor tot nu toe nog geen plekje was gevonden. De muren hangen nu bijna vol! Mocht u geïnteresseerd zijn om een kijkje te nemen, laat dat maar even weten. Niet meer dan 2 tegelijkertijd in verband met de huidige maatregelen.

Namens de kerkrentmeesters,

Peter van Rijs