dec 15

NIEUW: Tienersoos The Base Maasland

Ga je naar het voortgezet onderwijs? En woon je in Maasland?  Dan ben je, t/m 17 jaar, van harte welkom in de nieuwe tienersoos The Base Maasland.

De soos is om de week op de zolder van de Oude Pastorie aan het Kerkplein. De deur zal open zijn tussen 19:30 uur en 19:45 uur. Om 22.30 uur is de avond afgelopen. Voor de veiligheid kun je gedurende de hele avond niet in- en uitlopen, dus zorg dat je op tijd bent.

De soos biedt je een fijne plek om elkaar te ontmoeten. De zolder is er mooi voor ingericht: er is een bar (alleen alcoholvrij), zitzakken, voetbal-, tafeltennis- en pooltafel, dartbord, dj-booth, spelcomputers(Xbox/PS4), maar ook ruimte om gezellig te chillen. Ook is er gelegenheid om te praten of te discussiëren als je daar behoefte aan hebt. Het is een plek vóór de tieners, om een basis te bieden in het traject naar volwassen worden.
De bedoeling is om half januari te starten, maar dit is afhankelijk van de coronamaatregelen. Houd daarom de  aankondiging via social media (Facebook, Instagram, website van de kerk) goed in de gaten!
De leiding is in handen van: Jeffrey Mosterd, Annemieke Dijkshoorn en Marleen Mosterd-Kardol. Daarnaast zijn er enthousiaste vrijwilligers die graag willen meehelpen.

Yvonne Voogt en Peter van Rijs