nov 01

Laatste Kliederderkerk was weer geweldig

We vonden het tóch weer spannend… wie gaan er komen? Hebben we genoeg te doen, was de publiciteit voldoende..

Het team van Kliederkerk Maasland had flinke voorbereidingen gedaan; de kerk stond vól spellen en knutselactiviteiten rondom het verhaal over Jona. De viering was voorbereid, de liedjes uitgekozen, de hapjes en drankjes stonden klaar.

En toen was het zondagmiddag, 15.30 uur. De deur ging open. Een aantal bekende gezichten, leuk! En daar kwamen nóg meer kinderen, ouders, oma’s, een enkele opa en een paar tantes, en nog meer kinderen!! Wat leuk!! We waren zo blij met deze opkomst, dat we vergeten zijn om de aanwezige te tellen..

Wat was het leuk om iedereen te zien en te ontmoeten.
Er werd gepraat, gelachen, geknutseld, gespeeld, door de kerk gerend. Er was koffie en allerlei lekkers.
En na een mooie viering, samen zingen en bidden, was er eten en drinken voor iedereen.

Kliederkerk Maasland bedankt jullie voor je komst! Dáár hebben we de voorbereidingen voor gedaan. En dat gaan we weer doen!

Reserveren jullie zondag 9 januari vast in de agenda?

Hieronder een aantal foto’s van deze middag.