sep 25

Kliederkerk – Zondag 10 oktober 15:30 u

Kliederkerk is een feestelijke en creatieve manier van kerk-zijn; waarin jong en oud samen de bijbelverhalen ontdekken. Te midden van de chaos van het menselijk bestaan wil God ons ontmoeten.
Bij kliederkerk is iedereen welkom. Dé plek waar mensen van alle leeftijden op laagdrempelige wijze het christelijk geloof kunnen ontdekken. Kliederkerk verbindt alledaagse gezinsactiviteiten met Bijbel en geloof. En helpt zo om geloof in het normale leven een plek te geven.
Kliederkerken zijn er in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld: een aantal kerken in één dorp die samen drie keer per jaar een kliederkerk organiseren waar zestig gezinnen op afkomen, of een gemeente die zes keer per jaar in plaats van een gewone kerkdienst een kliederkerk organiseert.
Maar ook pioniersplekken waar rond kliederkerk een heel nieuwe geloofsgemeenschap ontstaat.
Kliederkerk Maasland hoort bij de Protestante Gemeente Maasland; een team van 9 gemeenteleden organiseert vier keer per jaar een Kliederkerk.

Kliederkerk Maasland

Met een team van (toen nog) jonge moeders, jeugdouderlingen en gemeenteleden zijn we in mei 2016 gestart met Kliederkerk Maasland. We zijn gestart met het Bijbelverhaal van Abraham. Inmiddels hebben we 15x een Kliederkerk Maasland georganiseerd, en véél mooie verhalen mogen delen en ontdekken!

Zondag 10 oktober gaan we het verhaal van Jona ontdekken: ‘Op de vlucht met Jona’.

Komen jullie ook?

Zondag 10 oktober
15.30 uur tot 17.30 uur
Oude Kerk in Maasland

We gaan Samen Ontdekken!

Duik in het verhaal, in de kerk is vanalles te zien, doen en beleven!

Na een uurtje komen we samen, we gaan Samen Vieren.

Na de viering gaan we Samen Eten.
Blijf nog even napraten, eet, drink!

Jong en oud is welkom! De bezoekers van het eerste uur zijn geen kleintjes meer, maar zijn nog steeds van harte welkom! Voor alle leeftijden is iets te doen of ontdekken. We hopen ook veel (nieuwe) jonge bezoekers te zien!

Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis, bij de koffiecorner staat een spaarpot waar bezoekers een vrijwillige bijdrage kunnen doen.