nov 29

Kliederkerk – 15 december

‘Het goede nieuws’

15 december, nog een paar weken en het is kerstfeest. Buiten wordt het al vroeg donker. Midden in Maasland, vóór de Oude Kerk staat een enorme kerstboom, vol lichtjes. Als je je ogen een beetje dichtknijpt… dan lijken het wel sterretjes aan de hemel, zo mooi! En ga je mee naar binnen? Binnen is het lekker warm. 

 

In de Oude Kerk staat ook al een prachtige grote kerstboom, en ook daar branden mooie lichtjes. In de kerk klinkt muziek. En er is nieuws.. goed nieuws!! 

Dat wil je horen! Hier wil je bij zijn!!

Komen jullie zondag 15 december ook samen ontdekken, samen vieren en samen eten?

Wij zorgen, samen met muziekgroep Jem, voor véél mooie muziek, we gaan liedjes zingen, die iedereen mee kan zingen (jong en oud, kerkgangers, af- en toe kerkbezoekers en niet-gelovigen).

We starten zoals altijd om 15.30 uur met het ontdekken van het verhaal, dan gaan we samen vieren, en om 17.30 uur zijn we klaar met eten en sluiten we af. 

Wil je komen? Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Bij de in- en uitgang staat een spaarpotje waar je een gift in kan doen. Daarvan bekostigen we materialen voor een volgende keer.

Wil je meehelpen? Ook dat kan altijd, éénmalig of wat vaker. Meehelpen kan door te helpen bij het knutselen, een spel of tijdens de viering. Of door een cake te bakken voor bij de koffie, een pan soep voor de maaltijd of iets anders lekkers. 

Neem gerust eens contact met ons op: Petra 06 423 769 47 of Gonda 06 147 904 11

Gemeenteleden, opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen, ooms en tantes, buren en vrienden: nodig iedereen uit voor KLIEDERKERK MAASLAND, zondag 15 december, met als thema: ‘Het Goede Nieuws’