jun 04

Kleding gevraagd voor Stichting Clear Mind, Ghana

De Clear Mind Stichting voor verslavingszorg in Ghana zamelt goede gebruikte kleding in voor hun werk in Ghana. Dit is een doorlopende inzamelactie, zie www.operationclearmind.com

De website is een bezoekje waard, die geeft een goede indruk van de Stichting Clear Mind.

Stichting Clear Mind zamelt kleding in. We zoeken allereerst kinderkleding. Verder t-shirts, jeans, bloesjes en zomerjurken, overhemden, goed ondergoed, badgoed en andere lichte kleding. Ook (nog werkende) telefoontjes, sieraden en schoenen, mits niet groter dan maat 42 en geen laarzen worden ingezameld. 

In Maasland is het Inzamelpunt bij Daan en Bertie Verboon, Oostgaag 23A, of Gonda Verboon-de Zeeuw, Oostgaag 25 in Maasland. (Wilt u vooraf bellen of mailen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gonda (gondadz@hotmail.comof 06 14 79 04 11)

Maandelijks verschepen we de kleding naar Ghana waar ze in de clear mind kringloopwinkel in Nkoranza worden verkocht. Hiermee hebben twee mensen met een lichte beperking een vaste baan. Bovendien financiert het project op deze manier maaltijden en andere zorg voor mensen die afkicken en een aantal mensen in het dorp met een beperking. 

Het werk van Stichting Clear Mind is in doelstelling zowel als uitvoering vergelijkbaar met dat van het Leger des Heils. Het Leger des Heils heeft ook in Ghana een afdeling en gaat ons in de toekomst daadwerkelijk helpen met een stukje leiding geven. 

Werkvoorziening is de leidraad bij de inzet van Clear Mind in Ghana, een leven dat zingeving en financiële zelfstandigheid biedt.

Helpt U ons? 

Dank U namens de Ghana-commissie van de Protestantse Gemeente Maasland