sep 30

Kinderkerk Oktober

Hallo jongens en meisjes,

Op 12 september jl. hebben we een hele leuke startzondag gehad.

’s Ochtends bij de kinderkerk waren er 38 kinderen en ook voor de picknick hadden zich 27 kinderen opgegeven!

We hebben allemaal leuke dingen gedaan, het was supergezellig!

Op 19 september zijn we ook weer gestart met de kinderkerk tijdens de kerkdiensten.

In de kinderkerk lezen we deze weken verhalen uit het evangelie van Johannes en gaan we natuurlijk ook weer leuke verwerkingen doen!

Komen jullie ook weer allemaal? Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal naar de kerk en de kinderkerk komen, maar als je een zondag niet kunt, dan staan op de website www.kindopzondag.nl nog steeds alle verhalen, ook via podcast te beluisteren. Ook staan er elke week meerdere verwerkingen.

Om digitaal in te kunnen loggen kan een gratis account worden aangemaakt. Om dit account aan te maken is een abonneenummer nodig.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Ineke Bezemer, voorzitter kinderkerk, telefoon: 010-5912129 of email: bezemer-vandorp@online.nl.