dec 21

Kerstwandeling – een impressie

Kijk even in het fotoalbum naar de foto’s van een geslaagde Kerstwandeling.

Start in de Aloysius, waar we kunnen genieten van het kinderkoor Luna.

Onder weg horen we steeds de klanken van de Midwinterhoorns.

In de Katholieke kerk krijgt Zacharias bezoek van een engel met een wel heel bijzondere boodschap.

in de Singelhof kunnen we genieten van muziekvereniging Masalant.

Langs de Kluiskade: Maria en Jozef krijgt een wonderlijke boodschap van een engel: ook zij zal een kind krijgen en het Jezus noemen.

Romeinse soldaten bij de brug

In Het Tavenue (Bethelem) kan men zich inschrijven (het was heel druk daar).

De Schilpen: Het is zo druk dat er in de herberg geen plaats is. De Steunkousen speelden weer als vanouds.

Daarna iets drinken  voor de dorstige reizigers .

In  de prachtige Oude Kerk zongen de engelen  van Let’s Sing Together mooie liederen.

Op de Commandeurskade kwamen we drie deftige wijze mannen uit verre landen tegen. Zij volgenden een ster. Ze zoeken een koningskind.

Iets verderop vinden we Herodus die ook graag wilde weten waar het koningskind is.

Op naar Lentiz.
Daar houden de herders de wacht over hun kudde.

Daar een stem van een engel die kondigt de geboorte van Jezus aan.

De engelen (Spirit) zingen.

In de stal is er wel plaats en daar is Jezus geboren. Daar vinden Jozef en Maria met het kindje Jezus.