apr 03

Kerkdienst ‘live’ bijwonen via Youtube

Live uitzending kerkdiensten via Youtube

Kerkdiensten zijn te beluisteren via www.kerkomroep.nl  (type Maasland in en u vindt de Oude Kerk). Uit reacties maken wij op dat de kerkdienst goed wordt beluisterd. Doordat er veel kerken in Nederland zijn aangesloten en er nu veel meer mensen luisteren dan voorheen kan het gebeuren dat het rechtstreeks meeluisteren niet lukt. Dit ligt niet aan de kerkverbinding of uw PC/tablet/smartphone, maar aan de grote vraag op dat moment. Probeer het in de loop van de dag nogmaals, want de uitzending blijft gewoon beschikbaar.

Graag bieden we u daarom een andere mogelijk aan om de dienst live te volgen.

De kerkdiensten worden nu ook live uitgezonden via Youtube.  U hebt dan zowel beeld als geluid. Zet het geluid op maximaal volume. Het is nog even improviseren.

Klik hier om de kerkdienst van de Oude Kerk te Maasland ‘live’ bij te wonen

Reacties en adviezen voor verbetering kunt u opgeven aan Peter van Rijs (peter.vanrijs@gmail.com).