nov 06

Jubileumuitvoering Chr. Zangver. Te Deum Laudamus

Jubileumuitvoering  Chr. Zangver. Te Deum Laudamus

Op 3 oktober jl. heeft de Christelijke Zangvereniging “Te Deum Laudamus“ haar 90 ste verjaardag gevierd, door een gezellige dag uit te gaan met haar leden. Ter gelegenheid van dit 90 jarig jubileum wordt op vrijdag 16 november a.s. een  jubileumuitvoering gehouden in de Oude Kerk,  Kerkplein 1, te Maasland.  De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerk open.  De toegang is gratis. Na afloop van de avond kunt u onder het genot van een aangeboden drankje nog wat napraten. Tijdens het programma wordt muziek gezongen die al eerder bij vorige concerten is uitgevoerd en wordt aangevuld met muziek uit het nieuwe repertoire. Het Ave Verum van W.A.Mozart en van Edward Elgar worden afgewisseld met muziek van Joh. Brahms en A. Bruckner,  daarnaast zingt het koor enkele negrospirituals, dat geeft een welkome afwisseling. Tenslotte zorgen moderne liederen voor een verrassende afsluiting. De begeleiding wordt verzorgd door een, voor deze gelegenheid samengesteld, combo.  De algehele muzikale leiding van de avond is in handen van dirigent Toon van den Ende. Om de kosten van deze jubileumuitvoering te kunnen betalen zijn we blij met de ontvangen subsidies en de sponsorgelden.  Er zal een collecte na afloop van de avond worden gehouden om alle kosten van deze avond  tenslotte te kunnen voldoen. Wij verheugen ons erop u, vrijdagavond 16 november a.s., te mogen begroeten.

Bestuur, leden en dirigent van  Chr. Zangver. Te Deum Laudamus

—————————————————————————————————————————-