okt 03

Herinneringsboekje

HERINNERINGSBOEKJE

Bij de sluiting van de Nieuwe Kerk  en de ingebruikname van de vernieuwde Oude Kerk is een boekje samengesteld. In dit boekje hebben we een aantal herinneringen aan de Nieuwe Kerk en aan de oude situatie van de inrichting van de Oude Kerk van Maasland opgenomen. Het zijn herinneringen in woord en beeld..

Op zondag 9 september bij het opnieuw in gebruik nemen van de Oude kerk is het boekje voor het eerst gepresenteerd en verkocht.

Het boekje is geen opsomming van feiten, geen naslagwerk, maar een boekje met mijmeringen en terugblikken. Wellicht dat u er veel uit herkent, maar ongetwijfeld  zult u ook uw eigen herinneringen hebben. Herinneringen die dierbaar zijn, aan momenten van vreugde en verdriet. Van afscheid nemen en een nieuw begin.

Het boekje is op  verkrijgbaar in de  in de kerk. U kunt het daar aanschaffen. U betaalt de kostprijs van € 10,-.  U kunt dan terecht bij Martin “Hart en Addie Goudzwaard. U kunt het boekje ook  afhalen bij Addie Goudzwaard Hofsingel 87, Martin ´t Hart  Hildegaarde 26 of in museum de Schilpen.

Het  een prachtig boekje geworden, ook leuk om weg te geven aan mensen die betrokken zijn/waren bij de kerk maar nu wat verder af staan.

Addie Goudzwaard