jan 12

Geef vandaag voor je kerk van morgen…

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder.

Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid. En de kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen. Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band.

Kerkbalans vraagt jou om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden.

Wil jij ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Dankzij jouw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

Hoe kun je bijdragen?

Dit jaar gaan we beginnen met de mogelijkheid om digitaal te betalen. Hiervoor zijn 50 adressen gekozen waarmee het proces dit jaar wordt getest. We zullen hiervan leren en het doel is om dit systeem in 2022 breder te gaan toepassen. Voor de meesten verandert er nu dus nog niets ten opzicht van de vorige jaren en ontvang je een brief met informatie thuis.

Help mee, vul het antwoordformulier in, en geef aan jouw eigen kerk wat je kunt missen.

Het fijnste is als je ons per email laat weten hoeveel je in 2021 aan de kerk wilt bijdragen en hoe je dat gaat doen. Ons email adres hiervoor is:

bijdrage-administratie@pg-maasland.nl

Je kunt ook de bij de brief ingesloten retourenvelop gebruiken. Deze kun je op zaterdag en zondag 16, 17 of 23, 24 januari 2021 in de bus doen die in de kerk staat of opsturen naar of in de brievenbus doen bij de opgegeven adressen op de retourenvelop.

Heel hartelijk voor jouw steun!
werkgroep kerkbalans
college van kerkrentmeesters