jan 04

Gedachtenloop 1 februari 2019

GEDACHTENLOOP 1 FEBRUARI 2019

Stichting ProMaa organiseert i.s.m. Senz Uitvaartbegeleiding en Uit Handen uitvaartbegeleiding voorde 3ekeer de Gedachtenloop. Deze vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019.  Door het dorp wordt een route uitgezet: vanaf de Oude Kerk naar de algemene begraafplaats, daarna loopt de route naar de Katholieke begraafplaats en weer terug naar het beginpunt.

We verzamelen vanaf 18.30 uur op het Kerkplein, tevens is hier het verkooppunt van de lampionnen. Om 19.00 uur start de Gedachtenloop. Deze kan gelopen worden vanaf 19.00 uur, om 21.00 uur worden de zakken door de organisatie weggehaald.

Voor € 3,00 kunt u een zak kopen, waarop u een tekst, herinnering of mooie gedachte kunt zetten. Daarna levert u deze beschreven  zak in (uiterlijk woensdag  30 januari 2019) bij ’t Wapen van Maeslant of Sportcafé Sjee René.

Alle gedachtenlichtenzakken worden op die vrijdag door de organisatie gevuld met zand, neergezet en de kaars wordt aangestoken.

De gedachtenlichtenzakken zijn verkrijgbaar bij een aantal winkeliers, waaronder Boerenbont,  café ‘t Wapen van Maeslant (vanaf 10 uur) en sportcafé Sjee René (hier alleen van 18.00 -21.00 uur).

Oproep:  zou u zo vriendelijk willen zijn glazen potjes te sparen en in te leveren bij ’t Wapen van Maeslant? Deze gebruiken we ook om de route te verlichten!

Namens Stichting ProMaa, Marianne van Waardenburg (06-37557342)