• Dit event is voorbij.

januari 24 @ 19:30 - 22:00

‘’Open Podium”   24 januari 2020

gaat door!!!!

Kom kijken, luisteren en genieten!
In de afgelopen periode hebben veel mensen zich opgegeven! Het belooft een mooie gevarieerde avond te worden met mensen die o.a. voor ons gaan zingen, piano- of dwarsfluit spelen, of die hun foto’s en schilderen komen laten zien. Zet de datum in je agenda! .

Het open podium is in de Oude Kerk en begint om 19:30 en je bent welkom vanaf 19:00.

Ontmoeting en inspiratie kan op vele manieren beleefd worden. Dit jaar hebben we daarom voor het eerst een “Open podium”.

• Bespeel je een instrument, kun je zingen of gedichten voordragen? Of….vul zelf maar in…..
    Dan is het open podium iets voor jou.
  • Kun je schilderen of fotograferen of iets dergelijks?
    Dan is er voor jou gelegenheid iets van je eigen creatie te exposeren.

Het thema voor dit eerste open podium is “De 4 seizoenen”.

• Ben je jong of oud, beginner of ervaren, of misschien wel professional?
  • Ben je alleen of met een groepje en wil je jouw talent aan anderen laten zien of horen?
  • En … heel belangrijk … ben je enthousiast geworden?

Liesbeth van Santen, telefoon:06-51452241, of per e-mail: etvansanten@gmail.com of bij
Ellen Dijkstra telefoon: 010-5910923/0613872902, of per e-mail: gertenellen.dijkstra@planet.nl

Tot ziens op vrijdagavond 24 januari!!!

Datum:
januari 24