Kerstviering voor ouderen

december 16 @ 15:00 - december 17 @ 19:30

GEZAMENLIJKE KERSTVIERING VOOR OUDEREN IN MAASLAND

De werkgroep – gevormd door vertegenwoordigers van de RK Parochie van Maasland, de Protestantse Kerk Maasland en Stichting Welzijn Midden-Delfland – is daarom al hard aan het werk een mooie Kerstviering voor alle mensen van 65 jaar en ouder te organiseren.

Er zal weer gezorgd worden voor een gevarieerd en sfeervol programma, met zang, gedichten, een kerstverhaal, kortom alles om u een goed en fijn gevoel te geven.

De vieringen worden gehouden op maandag 16 en dinsdag 17 december.

Het wordt weer een sfeervolle viering met zang, een mooi kerstverhaal, gedichten, kortom alles om u een goed en fijn gevoel te geven.

En een heerlijke warme maaltijd, ook dit jaar weer verzorgd door Puur en (H)eerlijk. Natuurlijk  is er voldoende gelegenheid om rustig met elkaar te praten.

De vieringen worden gehouden op maandag 16 en dinsdag 17 december.

Om alvast in de kerststemming te komen zingt het ouderenkoor vanaf 15.00 uur  in de hal van Singelhof , waaraan U actief kunt deelnemen. Er zullen zeker voldoende stoelen staan in de hal.

Na afloop van de uitvoering gaat de  zaal open en bent U daar van harte welkom. Dit is om  ± 15.20 uur.

Het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur.

U kunt zich aanmelden door onderstaande strook in te vullen en in de brievenbus van Stichting Welzijn Midden-Delfland in de Singel-hof te doen, graag voor  10 december.

Ja, ik/ wij kom(en) naar de kerstviering in Singelhof

0) maandag 16 december        0)  dinsdag  17 december

(aangeven welke dag uw voorkeur heeft)

Naam:   ………………………………………………………….