Kerkennacht

Kerkennacht 2019 op zaterdag 22 juni

“Is dit óók kerk?”

Een verre vooruitblik

Op zaterdag 22 juni houden wij met de gezamenlijke kerken in Midden-Delfland kerkennacht 2019. De kerk is dan open vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur, We willen gedurende die avond de kerk presenteren, laten zien dat de kerk meer inhoudt dan alleen de plaats waar je op zondag naar toe gaat.

Wat is de Kerkennacht?
Dit tweejaarlijkse evenement wil de drempel om een plaatselijke kerk binnen te gaan verlagen.

Tijdens de Kerkennacht laten plaatselijke kerken in het hele land zien dat je in hun kerk verassende dingen kunt beleven. Onder het motto “Is dit óók kerk?” stellen kerken zichzelf open en laten ze een ongekende kant zien.

Ook in Maasland, Schipluiden en Den Hoorn zijn activiteiten in gang gezet om hieraan mee te gaan doen.  In Maasland trekken we als Protestantse Gemeente Maasland en de  Parochie van de H. Maria Magdalenakerk samen op. Een klein comité is op dit moment bezig een programma in elkaar te zetten waarbij de Oude Kerk  en de Maria Magdalena kerk betrokken worden.

We willen op die avond een wisselend programma laten zien. Heeft u ideeën en wil je meehelpen, laat dit dan weten, dan kunnen we er samen een leuke interessante avond van maken.

In de komende maanden zult u er zeker Midden-Delfland-breed meer van horen.

Addie Goudzwaard (addiegoudzwaard@gmail.com)

Datum: