Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jubileumconcert Chr. Zangver. Te Deum laudamus

november 16 @ 19:30 - 22:30

Vrijdag 16 november 2018 
Jubileumconcert Chr. Zangver. Te Deum laudamus
( 90 jaar )  in de Oude Kerk te Maasland.
 

90 jarige Christelijke Zangvereniging “Te Deum Laudamus” (1928-2018)

Het komende jaar is het 90 jaar geleden dat de Christelijke Zangvereniging “Te Deum Laudamus”, op 3 oktober 1928, in Maasland werd opgericht. De oprichtingsnaam was toen “Zanglust”. Veel Maaslanders zijn in die afgelopen 90 jaar lid geweest van deze zangvereniging, die periodes van hoogtij heeft gekend, maar tijdens de 2e wereldoorlog heeft het voortbestaan van de vereniging aan “een zijden draadje” gehangen.                                                      

De Christelijke Zangvereniging “Te Deum Laudamus” heeft haar voortbestaan te danken aan de vele trouwe leden, waarvan er een aantal langer dan 25 jaar maar ook enkele leden langer dan 50 jaar lid zijn. Iedere maandagavond wordt met veel enthousiasme, en onder leiding van dirigent Toon van den Ende, de zangrepetitie gehouden.                                                                                                  Naast het regelmatig organiseren van concerten verleent het koor haar medewerking aan kerkdiensten en korendagen, of verzorgt het een muzikaal programma in woonzorgcentrums en verpleeghuizen.                                                                                                              

In de komende maanden gaat het koor oefenen met nieuwe muziek dat wordt uitgevoerd op het jubileumconcert. Dit feestelijke concert wordt gehouden op, vrijdag 16 november 2018 in de Oude Kerk te Maasland.                                        

Voor het koor en de dirigent is het een uitdaging om een afwisselend programma te presenteren. Ook nu weer bestaat de mogelijkheid voor zangers en zangeressen om aan dit jubileumconcert medewerking te verlenen door de komende maanden als projectlid mee te zingen.                                                                                                                 De zangrepetities worden gehouden op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Oude Pastorie, Kerkplein 12, Maasland. Kom gerust eens vrijblijvend één of meerdere repetitieavonden bijwonen om een goede indruk te krijgen van de ontspannende en gezellige sfeer.                                                                                                                                  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de (bestuurs) leden of door te linken aan facebook “ Te Deum Laudamus Maasland ” Wilt u meer informatie, neem dan contact op met; Piet de Jong (voorzitter), Ingeland 14, Maasland. Tel; 010-5918629 of per e-mail; pdejong14@hetnet.nl of Henny Korpel (secretaresse) Huis te Veldelaan 13 Tel; 010-595917497 of per e-mail; henhkorpel@caiway.nl

Het bestuur

Gegevens

Datum:
november 16
Tijd:
19:30 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Oude Kerk
Kerkplein 1
Maasland, 3155AM Nederland
+ Google Maps