• Dit event is voorbij.

Heropening verbouwde Oude Pastorie

22 november, 2019 @ 16:00 - 18:00

Oude Pastorie en Trefpunt

Graag nodigen we iedereen uit op vrijdag 22 november om de heropening bij te wonen van de verbouwde Oude Pastorie en ’t Trefpunt.

Tussen 16.00 – 18.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen.

Wethouder mevrouw W. Renzen zal de opening verrichten.

Op 31 oktober is de finale oplevering van de herinrichting van ’t Trefpunt en de Oude Pastorie. We hebben de schilders de opdracht gegeven om behalve de nieuw aangebrachte elementen zoals de lift en de geluidswerende plafonds, ook alle muren en kozijnen een schilderbeurt te geven. Dat was alweer enige tijd geleden en dit kon nu in 1 keer worden meegenomen. Het betekende wel wat improvisatie voor ’t Trefpunt, de kinderkerk, de oppas, kerkelijke vergaderingen en verenigingen. Iedereen hartelijk dank voor het geduld. Ook dank aan alle uitvoerders onder de regie van Jan Groenewegen, want het is uiteindelijk allemaal prachtig geworden!

Datum:
22 november, 2019