• Dit event is voorbij.

Gezamenlijke kerstviering 2018 voor senioren in Maasland

december 17 @ 14:45 - 19:30

De werkgroep – gevormd door vertegenwoordigers van de RK Parochie van Maasland, de Protestantse Kerk Maasland  en Stichting Welzijn Midden-Delfland –  is alweer hard aan het werk om een mooie Kerstviering voor alle ouderen van Maasland te verzorgen.

Het wordt weer een sfeervolle viering met zang, een mooi kerstverhaal, gedichten, kortom alles om u een goed en fijn gevoel te geven.

En een heerlijke warme maaltijd, ook dit jaar weer verzorgd door Puur en (H)eerlijk. Natuurlijk  is er voldoende gelegenheid om rustig met elkaar te praten.

De vieringen worden gehouden op maandag 17 en dinsdag 18 december.

Om alvast in de kerststemming te komen zingt het ouderenkoor vanaf 14.45 uur  in de hal van Singelhof, waaraan U actief kunt deelnemen. Er zullen zeker voldoende stoelen staan in de hal.

Na afloop van de uitvoering gaat de  zaal open en bent U daar van harte welkom. Dit zal zijn om ± 15.10 uur.

Het programma duurt tot ongeveer 19.30 uur. U kunt zich aanmelden door onderstaande strook in te vullen en in de brievenbus van Stichting Welzijn Midden-Delfland in de Singelhof te doen, graag voor 11 december.

Datum:
december 17