Bijbelzondag

oktober 27 @ 10:00 - 12:00

BIJBELZONDAG: IK WENS JOU …

Op 27 oktober is het Bijbelzondag.

Honderden kerken vieren hun dankbaarheid voor de Bijbel, die hier vrij en in begrijpelijke taal beschikbaar is

Bijbelzondag staat dit jaar in het teken van elkaar het goede toewensen.

Het thema is dit jaar: ‘Ik wens jou …’.

De apostel Paulus wenst in zijn brieven de gemeente die hij schrijft Gods zegen toe en Gods genade. Of hij de mensen die hij schrijft, wil vermanen of bemoedigen, of hij ze je kent of niet, zijn zegenwens is er altijd.

Vanuit de bijbel kun je elkaar bemoedigen, tot steun zijn en het beste wensen.

De Bijbel is goed nieuws om door te geven, ook aan de miljoenen mensen die nog geen Bijbel hebben. Daarvoor zet het Bijbelgenootschap zich in. Wie ons daarbij wil helpen, kan rondom Bijbelzondag projecten steunen voor Moldavische kinderen en Syrische vluchtelingen.

Bijbelzondag is de jaarlijkse dag waarop het NBG en het VBG (Vlaams Bijbelgenootschap) de kerken vragen om speciale aandacht te geven aan de Bijbel.

Ook in onze kerk is er op zondag 27 oktober aandacht voor het werk van het NBG.

Bij binnenkomst ontvangt u een wervingskaart en er zal voor het NBG worden gecollecteerd. We bevelen de collecte dan ook van harte bij u aan.

Voor de kinderen is er een kinderwerkje.

Vriendelijke groeten,

Namens de vrijwilligers in Maasland,