• Dit event is voorbij.

Afgelast: Avond voor jongeren én ouderen, met ds. Renske Oldenboom

maart 15 @ 18:00 - 20:30

AFGELAST   zondag 15 maart (vanaf 18:00), opgeven tot  8 maart

Op deze avond komt studentenpastor ds. Renske Oldenboom uit Delft naar Maasland voor een gezellige en mooie avond. Het thema van deze avond wordt later bekend gemaakt (via o.a. de nieuwsbrief, de Samen etc.). We beginnen deze avond met soep en broodjes. Daarna zal ds. Renske Oldenboom een inleiding geven op het thema en praten we daar samen over verder.

Tekstvak: Niet zo perfect! aub Samen met studentenpastor ds. Renske Oldenboom uit Delft  hebben we een eerste voorbereiding gedaan voor deze avond, en zijn we gekomen op een aansprekend thema.

Het goed willen doen, de moed om te falen, nee leren zeggen; allemaal dingen die voor veel van ons herkenbaar zijn. Renske Oldenboom zal ons op deze avond in dit thema meenemen.

Iedereen is op deze avond welkom, vooral ook jongeren en jongvolwassenen en iedereen die met  mensen van diverse leeftijdsgroepen in gesprek wil gaan.

Iedereen is op deze avond welkom, vooral jongeren, jongvolwassenen en iedereen die met  mensen van diverse leeftijdsgroepen in gesprek wil gaan.

Wanneer   : zondag 15 maart, vanaf 18:00 uur

Thema: “Niet zo perfect! aub

Opgeven : uiterlijk 8 maart (ivm inkoop van de maaltijd) bij Marin van Hartingsveldt
  (010-5926412 of henkenmarin@hetnet.nl).  De avond incl. maaltijd is gratis.

Locatie : in de Oude Kerk

Datum: