apr 15

Boeken-en plantjesmarkt 20 april a.s

Zaterdag 20 april boeken- en plantjesmarkt, 09:30 – 14:00 uur, Oude Pastorie

Net als vorig jaar worden de boeken- en plantjesmarkt gecombineerd. In de Oude Pastorie kunt u terecht voor een keur aan tweedehands boeken. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u een keuze maken uit streekromans, thrillers, jeugdliteratuur, kinderboeken, strips, boeken over (streek-)geschiedenis, sport, natuur, religie, gezondheid, kookboeken, woordenboeken, Engels-, Duits- of Franstalige boeken, allerlei curiosa voor verzamelaars.

Op het Kerkplein vóór de Oude Pastorie staan we met de plantjesmarkt. Zoals u van ons gewend bent hebben we weer en flink assortiment aan perkgoed en andere tuinplantjes. Op het moment dat ik dit stukje schrijf wordt zonnig weer en 22 graden voorspeld voor 20 april. Kunt u de plantjes vanwege het weer of om een andere reden niet meteen in uw tuin of bloembakken zetten, dan is dat geen probleem. U kunt ze rustig een paar weken in hun potjes of trays laten staan, als ze maar regelmatig water krijgen. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs en bezorgen uw plantjes zo nodig ook aan huis.

De opbrengst is bestemd voor onderhoud en restauratie van de Oude Kerk. Koop daarom uw boeken en plantjes bij ons en steun daarmee de kerk.

De activiteitencommissie hoopt u op zaterdag 20 april a.s. weer te mogen verwelkomen in en bij de “ Oude Pastorie ”.