sep 01

Bloembollenactie 2020

Helaas kon de plantjesmarkt dit voorjaar niet doorgaan, maar de bloembollenactie gaat in ieder geval wel door. Een mooie voorjaarstuin is altijd een genot om naar te kijken, maar zeker in het geval dat we ook volgend voorjaar nog met allerlei beperkingen te maken hebben, is het des te belangrijker om van een vrolijk bloeiende tuin te kunnen genieten. Het zou mooi zijn als u niet alleen uw eigen bloembollen bij ons bestelt, maar ook eens in uw buurt, familie, kennissenkring of onder collega’s probeert om bloembollen te verkopen. Hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger uiteraard de omzet. Maar liefst 30% van de omzet is voor de kerk. Misschien kunnen we zo toch nog iets van de gederfde inkomsten uit de plantjesmarkt goedmaken. De bloembollen hebben een uitstekende kwaliteit en zijn niet duurder dan in het gemiddelde tuincentrum.

Folders met het hele assortiment zullen in september aan het eind van de kerkdiensten bij de uitgangen klaarliggen. Komt u vanwege corona liever nog niet in de kerk of bent u de folder vergeten mee te nemen? Geen probleem de folders zijn ook verkrijgbaar bij Kees Koppelaar, Riemtale 11, tel. 5919141 / 06 26 43 29 63. En op verzoek wordt de folder bij u thuisbezorgd. Ingevulde bestelformulieren kunnen tot en met zondag 6 oktober worden ingeleverd bij Kees Koppelaar (in de brievenbus of per email: 3155nd11@hetnet.nl) of in de doos die speciaal daarvoor in de Oude Kerk zal worden geplaatst. Even een belletje en wij halen het bestelformulier ook bij u thuis op. De bestelde bollen worden eind oktober bij u thuisbezorgd.