aug 29

Bloembollenactie 2019

Heeft u dit voorjaar ook zo genoten van de bloeiende narcissen, tulpen en andere bloembollen. Dan krijgt u binnenkort de kans om u ook voor het volgend voorjaar van een kleurrijke tuin, terras of balkon te verzekeren. Na een jaar te hebben overgeslagen in verband met de drukte rondom het afronden van herinrichting van de Oude Kerk zijn we er dit jaar weer met de bloembollenactie. Het zou mooi zijn als u niet alleen uw eigen bloembollen bij ons bestelt, maar ook eens in uw buurt, familie, kennissenkring of onder collega’s probeert om bloembollen te verkopen.
Hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger uiteraard de omzet. Maar liefst 30% van de omzet is voor de kerk en met alle herinrichtingsplannen voor de Oude Kerk kunnen we dat geld goed gebruiken. De bloembollen hebben een uitstekende kwaliteit en zijn niet duurder dan in het gemiddelde tuincentrum.

Folders met het hele assortiment zullen tijdens de koffie na de startdienst op 8 september worden uitgedeeld. Heeft u de folder na de startdienst gemist?
Geen probleem zij liggen daarna ook in nog in de Oude Kerk. Bovendien zijn ze verkrijgbaar bij Kees Koppelaar, Riemtale 11, tel. 5919141. Op verzoek wordt de folder bij u thuisbezorgd. Ingevulde bestelformulieren kunnen tot en met zondag 6 oktober worden ingeleverd bij Kees Koppelaar of in de doos die speciaal daarvoor in de Oude Kerk zal worden geplaatst. Even een belletje en wij halen het bestelformulier ook bij u thuis op. De bestelde bollen worden eind oktober bij u thuisbezorgd.