mei 10

AMNESTY INTERNATIONAL

Door de veranderde manier waarop we dezer dagen onze kerkdiensten houden zijn we niet in de gelegenheid u onze maandelijkse brieven aan te bieden. Toch zijn er nog genoeg misstanden die om actie vragen.

Juist corona gerelateerd ontstaat er onrecht, bijvoorbeeld:

– In Turkije worden i.v.m. besmettingsgevaar gevangenen vrijgelaten, gewetensgevangenen
   echter helemaal niet.
– Vanwege de coronamaatregelen werd in een Filipijns dorp geprotesteerd omdat men moeite
   had om rond te komen. De politie beëindigde het protest gewelddadig en arresteerde 21
   inwoners.

Het is en blijft nodig om ons in te zetten voor vrijheid wereldwijd. Daarom vragen wij u om in deze periode zelf via de site van Amnesty een petitie te ondertekenen of een e-mail of brief versturen. Dat kan door naar de site van Amnesty te gaan, t.w.

en een onderwerp te kiezen dat u aanspreekt.

Hopelijk duurt het niet lang meer voor we de maandelijkse brieven kunnen neerleggen in de kerk en we de diensten weer met elkaar kunnen beleven.

De werkgroep Amnesty