apr 04

Herinrichting oude kerk – 4 april

Het gevaar is geweken, de slangen in het schip van de kerk liggen netjes onder de grond. Op deze egale zandvloer komen de isolatieplaten te liggen.

Nu tekent de zon nog de glas in lood ramen op de grond. De opbouw van de vloer is begonnen. Vandaag woensdag gaan de platen op de vloer, het begint er al wat op te lijken. In het portaal van de kerk is het nog een weerwar van slangen, het is te hopen dat de aannemer weet waar alles naar toe moet.

In de dikke zwarte slangen die nu onder het zand liggen, komen weer twee dunnere slangen. Deze zorgen voor de aan en afvoer,  van het warme water uit de ketels, naar de convectoren , die geplaatst zijn tegen de muren en in het schip van de kerk. Voor de vloerverwarming komt weer een aparte groep. De drie ketels boven in de toren moeten dat warme water leveren.  Voor de aan en afvoer leidingen naar de ketels ,zijn gaten geboord door de diverse vloeren in de toren.

Klik op de onderstaande foto om een vergroting te zien.

IMG_5205IMG_5206

IMG_5210IMG_5211