mei 02

Herindeling oude kerk 2 mei 2018

Herindeling oude kerk Woensdag 2 mei 2018.

Maandag 30 april, de ingrediënten voor de afwerking van de nieuwe vloer:“zakken zand , cement en kratten vol tegels” staan buiten al klaar. Dinsdag 1 mei is een begin gemaakt met het leggen van de eerste tegels, op een laag van zandcement,aan de kant van het portaal. Dit wordt een precisie klus met gebruik van een  waterpas, want niet alle tegels zijn even dik. Verder wordt voor de goede richting, langs vooraf gespannen lijnen gewerkt. In het midden van de vloer ligt in een vierkant de ringleiding al klaar. Die komt dus onder de tegels te liggen. Het is de bedoeling dat mensen met een gehoorapparaat, tijdens de dienst, binnen dit vierkant plaatsnemen. Dit zal duidelijk aangegeven worden. Voordat alle tegels op hun plaats liggen zijn we wel een week verder, maar u weet, precisie werk vraagt tijd en we willen natuurlijk graag een mooie nieuwe vloer in onze kerk.

___________________________________________________________________________________________________________