Vrijwilligersavond

mei 25 @ 19:30 - 22:00

Velen van u zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen voor de vrijwilligersavond. Het kan zijn dat we uw naam over het hoofd hebben gezien. Want er zijn zóveel mensen actief, rond de 200! Schroom niet en geef u op. Het belooft een fijne avond te worden. Uw eventuele partner is uiteraard ook welkom.

We willen u met deze avond bedanken voor al het kerkenwerk wat u weer verzet hebt in het afgelopen seizoen. Misschien deed u iets voor de kinderen, misschien maaide u het gras, misschien hield u zich bezig met beleid, misschien poetste u de kronen, misschien deed u bezoekwerk… het maakt niet uit.

Zonder u zou het een stuk minder gemakkelijk gaan in de kerk.

Wanneer:                   Vrijdagavond 25 mei 2018

Waar:                           Clubgebouw De Punt, ODO terrein, Baanderheer

Hoe laat:                     vanaf 19.15 uur verzamelen

We gaan om ong. 19.30 uur een wandeling maken onder leiding van een IVN-gids, in meerdere groepen met elk een eigen gids. Deze natuurgidsen leiden u een uur lang langs voor u bekende paden. Maar, door hun kennis van de natuur, wijzen ze u op zaken, waar u anders nooit stil bij had gestaan.

Daarna:                 van 20.30 tot ong. 22.30 uur

Koffie met taart

Drankje met een hartig hapje

Als u niet in de gelegenheid bent om te wandelen, dan kunt u ook om 20.30 uur naar De Punt komen. Geeft u dit dan wel door bij het opgeven in verband met het aantal gidsen.

Graag uiterlijk vrijdag 18 mei opgeven bij:

Jolanda Moerman        siemjolanda@caiway.nl            010-5929946

Hartelijke groet en hopelijk tot 25 mei,