• Dit event is voorbij.

Boeken- en Plantjesmarkt

april 21 @ 09:30 - 14:00

Net als vorig jaar worden de boeken- en plantjesmarkt gecombineerd. In de Oude Pastorie kunt u terecht voor een keur aan tweedehands boeken. Voor aantrekkelijke prijzen kunt u een keuze maken uit streekromans, thrillers, jeugdliteratuur, kinderboeken, strips, boeken over (streek-)geschiedenis, sport, natuur, religie, gezondheid, kookboeken, woordenboeken, Engels-, Duits- of Franstalige boeken, allerlei curiosa voor verzamelaars.

Op het Kerkplein vóór de Oude Pastorie staan we met de plantjesmarkt. Zoals u van ons gewend bent hebben we weer en flink assortiment aan perkgoed en andere tuinplantjes. Voor de gezelligheid en eventueel wat minder goed weer zetten we een paar partytenten neer. Dan staan zowel u als de plantjes droog. Kunt u de plantjes vanwege het weer of om een andere reden niet meteen in uw tuin of bloembakken zetten, dan is dat geen probleem. U kunt ze rustig een paar weken in hun potjes of trays laten staan, als ze maar regelmatig water krijgen. Wij bieden u een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

De opbrengst is bestemd voor onderhoud en restauratie van de Oude Kerk. Koop daarom uw boeken en plantjes bij ons en steun daarmee de kerk.

De activiteitencommissie hoopt u op zaterdag 21 april a.s. weer te mogen
verwelkomen in en bij de “ Oude Pastorie ”.

Datum:
april 21